Lancering webshop De Wijn Zusjes

Wie zijn wij?Logo

Vanaf 1 maart 2018 is onze webshop De Wijn Zusjes online!

Wij zijn twee zusjes, Tamara en Roxane, en echte wijnliefhebbers. Van huis uit hebben wij veel meegekregen over wijn, aangezien onze vader zelf wijn importeerde. Door onze ski vakanties in Frankrijk zijn wij in aanraking gekomen met de Bag in Box wijn en waren hier tot onze verbazing erg enthousiast over. Deze Bag in Box wijn is van goede kwaliteit iets wat wij in Nederland niet kennen. Dit is precies de reden dat wij deze onderneming zijn gestart, wij willen namelijk heel Nederland kennis laten maken met kwalitatief goede en lekkere Bag in Box wijn en de voordelen hiervan.

Wat is de Bag in Box?

Bag in Box oftewel zak in doos, is wijn die verpakt is in een vacuüm zak in een karton met een tapkraantje eraan. Deze boxen bevatten 3 of 5 liter oftewel 4 of bijna 7 flessen wijn. Doordat de wijn vacuüm verpakt is en er bij gebruik geen lucht bijkomt, blijft deze na openen tot 8 weken houdbaar. Ben jij een wijnliefhebber die af en toe een glas wijn drinkt dan is het niet meer nodig om half lege flessen weg te gooien. Over flessen gesproken; hoe vaak heb jij een fles wijn kapot laten vallen? En dan bedoelen we natuurlijk niet in de glasbak. Het sjouwen van zware flessen en de kans dat deze kapotvallen is verleden tijd. Met de Bag in Box heb je een stuk minder afval en het is makkelijk te scheiden.
De Bag in Box wordt bij jou thuis bezorgd en het gebruik ervan is heel eenvoudig.

Je opent de Bag in Box door het karton in te drukken en het kraantje of wel de tap eruit te trekken. Openen Bag in BoxDe wijnen die jij gekoeld wilt drinken zet je in de koelkast en door middel van de tap vul je het glas. Daarnaast neemt de Bag in Box maar weinig ruimte in de koelkast. Op deze manier heb je altijd de mogelijkheid om één glas wijn te drinken, als je een geopende fles bewaart is deze de volgende dag al een stuk minder lekker. Dit is niet het geval met onze Bag in Box wijn.

Natuurlijk begrijpen wij dat een Bag in Box tijdens een gezellig diner niet zo is als het normale ritueel van het openen van een fles wijn. Toch kunt u het er nog beter uit laten zien, door bijvoorbeeld gebruik te maken van een mooie karaf. Wat oogt er nu luxer? Een fles wijn met een schroefdop of een prachtige karaf?
In Nederland hebben we op het gebied van wijn al verschillende veranderingen meegemaakt die in het begin niet gewaardeerd werden. Denk aan een kunststof kurk en natuurlijk de schroefdop. Wij weten dat iedereen die deze Bag in Box wijn gaat proberen er meteen de voordelen van zal proeven. Ben jij benieuwd naar de voordelen van onze Bag in Box en wil je deze in de praktijk beleven, bestel dan onze wijn en klik hier om ons assortiment te bekijken.

Houd onze webshop en Facebook pagina in de gaten voor aanbiedingen, winacties en nieuwe producten!

Veel drinkplezier!

Lancering webshop De Wijn Zusjes

Liefs,

Tamara & Roxane

2

2 thoughts on “Lancering webshop De Wijn Zusjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *